Весняний заряд

Сашка Дворецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Весняний заряд

Привіт - привіт! Як ваш настрій? Сподіваюсь у вас все супер ?

✳️Останнім часом, така гарна весняна погода надихає на щось творче? Енергії в руках і ногах настільки багато, що іноді здається що я якась енергетична бомба??, яка ось-ось взірветься і накриє світ своєю енергією і всі будуть танцювати, співати, малювати, складати вірші та радіти життю ?

Чесно кажучи, карантин пішов мені на користь. Я відпочила (тааак, саме відпочила, не дивлячись на те що майже кожний день у мене була перша пара на 9:00 та трішки багатенько домашньої роботи). Відновила свої енергетичні ресурси і готова надалі заражати світ позитивом та своєрідною безтурботністю?

✳️Новина щодо студкураторства! Я пройшла перший етап відбору на таку посаду?. На другому етапі наші "посадодавці"? будуть давати нам завдання, які ми маємо виконати. Першим завданням було написати пост у інстаграм чи фейсбук на тему "Чому саме я обрала Острозьку академію?". Тоомууу, кому цікаво, залишу посилання на інстаграм та фейсбук в кінці допису?

Чому я вам розказую за це? Тому що студкуратором у першачків може стати будь який студент 2-5 курсів, який має бажання провести першокурсників у студентське життя та має багато цікавих ідей як це зробити. Ну і допомогти освоїтись і адаптуватись до нових умов, нового середовища?

✳️З цього тижня вже послаблюють карантин. Урааа ?!! Можна буде гуляти на вулиці і насолоджуватись промінчиками сонечка не лише на балконі?
Я безмежно люблю квіти бузку і якраз зараз та пора, коли біля мого дому майже все в цих фіолетових красунчиках?. А цей квітковий запах на вулицяяях, ох, все ж весна моя найулюбленіша пора року ?. Тепер зможу насолоджуватись цією красою від ранку до смерканку?.
І вам раджу трішки виходити на вуличку і дихати свіжим весняним повітрям - воно надихає на щось неймовірне ??.
Але не забувайте про маски, рукавички та антисептики?

Як і обіцяла, залишаю посилання на пост про мій вибір університету?

Instagram❣️: https://www.instagram.com/p/B_2jMOyA6PZ/?igshid=1x8oeyl7mrxbl

Facebook❣️: https://www.facebook.com/100017116996562/posts/645150426065518/?app=fbl

Бережіть себе?
До нових зустрічей?