Можливий студкуратор

Сашка Дворецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Можливий студкуратор

Привітики ?!! Як ви? Бачили яка гарна погода за віконечком? Я сиджу вже на балконі і тішуся промінчиками весняного сонечка?.

Чесно кажучи, я вже майже звикла до карантинних умов. Вдома сидіти не так і погано☺️ Особливо якщо від цього залежить твоя безпека та безпека рідних.

27 квітня у мого факультету був день відкритих дверей. Вперше був досвід проводження онлайн. Сподіваюсь ви були присутніми та дізналися трішечки більше про факультет?

Доречі, я подала заявку на студкураторство. Можливо саме я буду студкуратором у майбутніх психологів – першокурсників. Допоможу вам увійти в світ студентства?

Хто не знає що таке студкуратор, то зараз я вам поясню)
Студкуратор – це людина, студент старшого курсу, яка допомагає вам познайомитись між собою, проводить екскурсію Острогом або ж стінами ОА, розповідає вам всі таємнички студентства і загалом людина яка може вас підтримати коли вам буде важко в адаптаційний період. Острозька мама, скажем так?

Вирішила ще також зараз дарма час не гаяти і почати розтягуватися. Так як я в минулому танцівниця, тому вирішила привести себе трішки в форму та трішки повернутися до танців. Танцюю поки вдома? Але безпечно ?

Ще замовляла була картину по номерах, розмальовувати. Якраз з’явився час її домалювати. Карантин відкриває в мені потяг до творчості☺️

А ви чи займаєтеся?
Зворотній зв’язок :
Instagram: @_dvoretska_ ❤️