Карантин змінює людей

Сашка Дворецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Карантин змінює людей

Привітики?❤️!! Ну що ж, наскільки я знаю, у вас в навчанні вже фінішна пряма. Ще тиждень і ви будете вільними від школи?, натомість студентам працювати ще цілий місяць... Хоча у Острозькій академії це не є якоюсь великою трагедією, бо трагедія це коли навчання якраз таки немає, сумно без пар??‍♀️..

Нещодавно мій факультет (хто не пам'ятає, я навчаюсь на факультеті політико-інформаційного менеджменту, простіше кажучи ПІМ) започаткував неймовірно класний челендж, до якого я також доєдналась. Челендж під назвою "Дистанційний look". Вигляд на парах вдома, та безпосередньо в самій аудиторії ?. Чесно кажучи цікаво вийшло. Кому цікаво, в моєму інстаграмі ( @_dvoretska_ ) в актуальному під назвою "НаУОА?". Там результат того як я виглядаю на парах☺️.

Ще мені прийшло наступне завдання для того щоб стати студкуратором. Потрібно було показати в сторіс як проходить моє дистанційне навчання. Чесно кажучи для мене це завдання було досить складним, через те що я надто сором'язлива та не завжди вірю в себе??‍♀️ На жаль, такі проблемки в мене також є. АЛЕ! Цим завданням я трішки переборола це. Спочатку було незвично, якось хотілося все видалити, але коли мені почали відписувати що все класно виходить і зацікавилися інформацією яку я намагалась донести, то я зрозуміла, що іноді влаштовувати "день в сторіс" навіть корисно?. Шматочки я зберегла також в актуальному в Інстаграмі ☺️.

Також вирішила змінитися за цей карантин не лише внутрішньо, але і трошки зовнішньо. Почала працювати над фігурою, відстригла 17 сантиметрів волосся, частіше ходжу в сукнях (звісно коли виходжу на вулицю). Може ще пофарбуватись в блонду? Напевно рідні будуть в шоці? Схоже після карантину я буду зовсім іншою людиною?В академії подумають що я нова студентка?.

А вас карантин надихнув на зміни?