Карантин...

Сашка Дворецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Карантин...

Привіт, мої дорогенькі! Трішки невтішні новини.. У зв’язку з ситуацією щодо коронавірусу у нас карантин. Багато хто радіє, що проведе ще 3 тижні вдома, але для мене це була далеко не радісна подія.

Я дуже сумувала за рідненькою ОА. Два з половиною місяці канікул, 2 тижні практики і тепер 3 тижні карантину. Це ж можна з розуму зійти??‍♀️.

Після практики я встигла провчитись лише 2 дні??Дуже сумно через це. Коли їхала в Острог, то я була налаштована провести там щонайменше місяць?.

У зв’язку з ситуацією наше навчання все ж не призупинилося, а просто перейшло у дистанційну форму. І, до речі, це дуже зручно! Ніколи не думала що зможу сидіти на парах в піжамі?.

Викладачі інформатики допомогли нам добре розібратись у системі дистанційної освіти і ми без проблем змогли прослухати онлайн-лекцію, зробити потрібні конспекти та засвоїти матеріал.

Поки між лекціями шукаю чим займатися. Останніми днями я вирішила помалювати. Робота в арттерапевтичному напрямку, так сказати?.

Ще почала читати книгу “Таємне життя Мака” (назва книги). До речі, дуже цікава. Особливо вона сподобається дівчаткам, бо вона захоплює таку романтичну тему як кохання. Якраз весна – період метеликів в животі ✨.

Наразі карантин по всій території України. Тому мені цікаво чим ви займаєтеся на карантині і чи проводиться у вас навчальний процес?)

Зворотній зв’язок – Instagram: @_dvoretska_ ?

Не хворійте і мийте руки з милом?