Віват, Віват, Віват студеї

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Віват, Віват, Віват студеї

Привіт) Мене звуть Лєна, я студентка факультету міжнародних відносин і цього року я писатиму для вас про студентське життя та проблемні і цікаві моменти.

Напевно багато хто мріяв про навчання у цьому величному місці, у мене це вийшло випадково і я жодного разу не пожаліла про це) Якщо цей блог зараз читають абітурієнти, не думайте, що вам тут буде нудно, аж ніяк ні, а на питання що ж тут робити я відповім трішки пізніше.

lorem

 

 

 

 

 

Інавгурація — величне дійство.

Як тільки я вступила на територію цієї академії я відчула себе не в новому колективі, а у сім’ї. Ще до офіційної інавгурації відчула родинний затишок, адже ми завдяки студкураторам були уже знайомі у групі в Telegram) Студкуратори — це студенти старших курсів, помічники першокурсників, нам пощастило тому, що у нас вони просто сонечки, адже терплять і відповідають на усі питання і допомагають в пошуку аудиторій, котрі спочатку здаються таємними(пам’ятаєте ж Таємну кімнату з василіском, яку розшукував Гаррі Поттер, ось ним я відчуваю себе досі)


Співанка об’ єднує усі факультети і продовжує створювати родинний затишок, відчуття сім’ї.

Зазвичай, у цей день усі абітурієнти стають студентами, але ні, в Острозькій академії ми стали студеями, не одногрупниками, а колегами та коліжанками?

lorem

 

Перший день студента.

Перше, що викликає подив – це те, що тут не існує дзвінка, тут лунає композиція Моцарта, яку я вже просто обожнюю?. Приємно йти на перерві і слухати улюблені пісні, цю можливість нам створює Острадіо – ви справді круті?

Перша пара о 9 годині, але я все одно ледве-ледве прокидаюся(сова по життю – це моє покликання?), а уявіть зарядку-руханку о 07:30. Це все реально, але дууже важко.

Варто подякувати пану ректор, який створив можливість раз у рік прокинутися усім студентам надто рано і зустріти усіх в спортивних костюмах на загальній зарядці.

І напевно одне з головних питань, яке мене цікавило що ж робити в тому Острозі? Це ж нудне маленьке містечко, так думала я, але насправді навчання, різноманітні гуртки, лекції, котрі проводять відомі професори, підготовка до лекцій та практичних займають увесь мій вільний час. Тобто, тут намагаються всебічно розвивати особистість та, як сказав пан ректор виховувати інтелігентів.

Отже, ОА — це мій другий дім, куди я з радістю повертаюся

Insta: @tereshchenko09