Щоденник студента 9

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 9

Привітик) Ви скучили за мною? Особисто я дужее скучила за вами❤️
Вибачте, що не привітала Вас з святами, але думаю ви зрозумієте, що відбувається з усіма студентами, коли вони нарешті приїжджають додому? Так, так, особисто у мене з’явилося відразу дві нагальні справи:

1. Виспатися?
2. Зустрітися з усіма друзями і нарешті відпочити
Закінчився перший тиждень навчання і я вже знову звикла в Острозі.
Приїхала лише 16 лютого. І ні, я не помиляюся, я справді була на канікулах майже 2 місяці. Ну, це закрила останній іспит автоматом і приїхала на пів тижня раніше додому, а розпочинаючи з третього лютого в мене була практика. Я писала план-проспект, а якщо говорити простими словами, то писала зміст і вступ в курсову роботу на тему “Кіпрська проблема у відносинах між Туреччиною та Європейським Союзом”. Вам здається, що два тижні це дуже багато для цього? Аж ніяк, тим більше для таких людей, як я, що роблять все в останню мить?
Я планувала, що за два місяці стільки всього встигну, але, як виявилося, я не зробила майже нічого з запланованого. Ну така ж моя “трішечки” лінива душа, що тут зробиш.
А в понеділок у нас була аж 3 пара і лише одна? Це о 12:30! Ідеально чи не так? Загалом це був не надто важкий тиждень, проте цікавий. Зустрінемось в наступних блогах
Люблю Вас❤️