Щоденник студента 8

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 8

Привітик?, сумували за мною?

Я за вами теж ?Надіюсь, у вас все гаразд, адже розпочинається період контрольних, самостійних і т.д.

Вибачаюся, що так сильно випадаю з системи написання блогів, просто у нас теж розпочинається важкий період, коли треба все здати та закрити усі предмети?. З гордістю можу сказати, що ми вже 3 з 8 закрили?

Продовжу вводити Вас в екскурс щоденного життя студента-міжнародника?

Сьогодні поговоримо про заняття з фізкультури? та історії України?

Отож, ◾️ стосовно фізкультури ◾️

Мушу Вам зізнатися, що на занятті фізкультури за розкладом я була рази з 3 не більше? Ні, ні, я не прогулюю. Просто для таких людей, як я, тобто для тих, хто не створений для звичайних занять, в Острозькій академії існує можливість відвідувати різноманітні гуртки, наприклад з футболу, волейболу, баскетболу. Проте, ні і їх я не відвідую! Острозька академія дбає і про тих, хто не може відвідувати навіть гуртки ?

Для таких як я існує можливість відвідувати спортзал!!! Тут проводяться заняття з йоги, Віньяса йоги, боді-фітнесу, аеро-міксу, шейпінгу, пілатесу, степ-аеробіки. Як бачите, ви можете обрати те, що буде зручним для вас, або ж комбінувати. Одне відвідування спортзалу = одне заняття з фізкультури. А ще потрібно здати два нормативи, або ж перекрити їх двадцятьма бонусами.

▫️Йога▫️ Думаю, усі ви хоч раз чули йогу, чи не так? До початку навчання я скептично ставилася до йоги, проте на власному досвіді доведено, що вона приносить моральне полегшення. А якщо ж говорити про медитацію, яка є її частиною, то це не для мене. Я швидше близька до того, щоб заснути? Хоча, один раз в мене таки вийшло

▪️Віньяса Йога▪️ Більш рухлива, це основна ознака відмінность, медитація тут присутня теж.

▫️Боді-фітнес▫️ Він схожий до звичайного фітнесу. Я кайфую від крутої, драйвової музики, якою він супроводжується. Виконуються вправи на прес, розтяжку та інші.

▪️Аеро-мікс▪️ Ооо, ця сучасна і кайфова музика?, під яку проходить розминка❤️ Ми робимо різні вправи, проте так як музика знайома, в мене з подругою ці вправи схожі швидше на танець? Також виконуються різноманітні вправи на прес, розтяжку та інші.

▫️Шейпінг▫️ Проводиться двох різних типів, другий більш зосереджений на вправах, які концентруються на пресі та ногах. Вправи виконуються із спеціальними резинками, фото яких я прикріплю нище.

▪️Пілатес▪️ Виконуються вправи на м’ячах для фітнесу. Розвивають силу рук та ніг.

▫️Степ-аеробіка▫️ Вправи виконуються на спеціальних платформах-степах, спрямовані на прес, розтяжку та силу рук.

Відвідувати можна в зручному для вас порядку, головне, щоб в кінці семестру вони збігалися з кількістю занять за розкладом⬆️

Вам цікаво, звідки ж я знаю про специфіку усіх цих занять? Просто зараз проходить тиждень допомоги і замість одного бонуса можна отримати два, тому і ходжу я частіше відповідно☑️

◽️Історія України ◽️

Якщо ж ви думаєте, що здавши ЗНО ви зможете забути про історію України ви дууже помиляєтеся, адже це основа основ? На Історію України опирається надто багато предметів. Ви ж незабули про історію української культури? Будьте готові, що під час навчання ви почнете руйнувати власні уявлення про минуле нашої Батьківщини, адже на ЗНО ви усе вчите за спеціально складеною програмою, а тут розпочнете поглиблювати власні знання.

Історія України – це:

– 13 лекційних занять

– 9 практичних

– іспит

– модуль

– словник термінів

– презентація про власне місто/село

Отож, це усі предмети, які ми вивчаємо в першому семестрі, тому якщо хтось, хоче дізнатися щось детальніше, тоді пишуть на будь-яку з моїх соціальних мереж, завжди буду рада Вам допомогти❤️