Щоденник студента 6

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 6

Привітик) Як ви? Надіюсь, вже готуєтесь до ЗНО?? А хочеш отримати пораду від мене щодо підготовки? Тоді читай до кінця блог, та я спробую тебе приємно здивувати?

В академії відбулося те, на що всі чекали!! Те, до чого готувалися першокурсники та не спали ночами… Здогадуєшся, про що пишу?

Бінго, Візитівка2019?

Це було нереально круто? Відчуття заряду енергії, азарту та радості просто не описати словами? Напевно, я єдиний блогер, яка досі не писала про “Візитівку” та не брала участі.

На жаль, наша команда посіла друге місце, проте ми не розчаровуємося, адже ми всеодно потужно представили свій факультет?

Та й у нас є Ви, наші майбутні першокурсники, і я впевнена, що саме ви здобудете перемогу в наступному році ?

А ще у мене вже геть новорічний настрій??? А знаєте чому? Я привезла свої новорічні вогники та слухала усі вихідні пісні лише однієї тематики – Merry Christmas.. Саме так я налаштовую себе на те, що грудень приносить не лише багато модулів та іспитів, а ще й такі очікувані різдвяні свята? І вам раджу не зосереджуватися на негативі, а завжди пам’ятати ще й про позитивні моменти?

◾️Поради◾️

Сьогодні поговоримо щодо української мови?

І розпочну я з основних порад, які ви чули, напевно, вже від усіх довкола:

◾️Якщо ж ти ще не розпочав готуватися, то варто задуматися про це, адже час на місці не стоїть: уже закінчується перший семестр?

◾️Усе в останню ніч Вам в голову магічним способом не потрапить і, як говорить статистика, найкраще ЗНО складають учні, які готуються завчасно та поступово вивчають матеріал

А ось особисто мої поради:

◾️Я рекомендую Вам підручник славнозвісного Авраменка, і це кажу не просто так, адже за ним готувалася і я. Матеріал поданий структуровано, лише важлива інформація, нічого лишнього. Усе так, як я обожнюю?

◾️ Я б радила Вам не лише вчити суху теорію, а ще й виконувати безліч тестів, адже саме так ви краще запам’ятаєте правила та наловчитеся швидко виконувати тести

◾️Тести варто виконувати не лише тематично, але й вирішувати варіанти попередніх років(вони мають магічну властивість повторюватися ?, тільки тссс)

◾️ А ще в інтернеті є безліч сайтів, які пропонують безкоштовні онлайн-курси.

◾️Якщо готуєтесь з репетитором, то підберіть собі такого, щоб ви хотіли йти на ці заняття, щоб вони не були для вас обтяжливими.

Отож, тримайтеся абітурєнти? У вас все вийде. Я в вас вірю, а якщо й ви повірите в себе, то отримаєте значні досягнення.