Щоденник студента 4

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 4

Привіітик, мої дорогенькі читачі? Як ж я скучила за вами, ви навіть цього не уявляєте? Ну то що ж, поспілкуємось?

Насамперед, я розпочинаю виходити із періоду нудного студентства та ставати більш активною? Отож, усьому свій час ??‍♀️

Ці два тижні в мене були заповнені виключно навчанням із ранку до ночі.? Ось буквально вчора я лягла о 03:00 і вже о 08:00 прокинулася , хоча для студента – п’ять годин сну вже дуже добре?. Отож, найперше, про що я хочу розповісти – це про День академії?, хоч він і був вже два тижні тому, враження лишилися досі ?Ця святкова атмосфера?, бджілки на всій території академії?, звичайно це були наші активні студенти в костюмах цих чарівних комашок ?, а і лише дві пари замість !чотирьох!? змогли підняти настрій усім, навіть найсумнішим?. Знаєте, коли виникає справжня факультетська згуртованість? У нас вона виникла під час виготовлення костюмів бджілкам? і я зрозуміла, що у мене найкращі одногрупники?, які тільки могли бути.. А ще існує справжня лотерея балів із різних предметів?, які можна було придбати або виграти за спеціальну академічну валюту – бджолики?.

А ще відбулася інформативна зустріч із Олексієм Молчановим на тему: «Практика активного навчання та викладання». Так, так це засновник навчальної платформи Prometheus?. Якщо ви досі не знаєте цю платформу, я рекомендую її для підготовки до ЗНО, адже ЗНО на 200 – це не мрія, а реальність ?

Як б це дивно не звучало, проте цей блог я збирала із різних частинок?, які були написані протягом двох тижнів під час поїздок та навіть пар, тільки тссс ?Це буде наша спільна таємниця

– Розпочинаю активну студентську діяльність?

– Намагаюся усі практичні писати на максимум і вижити ?

– Нарешті я відкрила куплену кастрюльку і щось та й приготувала собі на вечерю?, паралельно згадуюючи усі секрети приготування моєї мами?

P.S. Якщо у вас виникнуть питання ви у будь-який час доби можете мені писати в мої соціальні мережі та можливо підкажете про що мені краще писати,що вас цікавить.

@tereshchenko09

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017135353833