Щоденник студента 3

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 3

Привіітик?, вибачте мою наглість?( Це ж тільки наважитися зникнути на 2 тижні, як так можна? Я пам’ятаю про вас, мої улюблені спудейчики❣️.

Знаєте, я розпочну цей блог з поради:

– Вступайте в мою улюблену ОА❤️, лише якщо готові навчатися днями і ночами, адже увесь цей час я готувалася до практичних і взагалі не висипалася…

Отож, виспатися – це мрія мого «Я» вже цілий тиждень? (Задайте собі питання: «А чи готова(-ий) я навчатися постійно? Лягати о 2 годині ночі і прокидатися о 7 годині ранку? Якщо так, ми чекаємо тебе у нашій дружній родині?).

ОА – це родина?‍?‍?‍?, а одногрупники – це сім’я❤️, яка радіє успіхам і досягненням кожного. Уявляєте, прокидаєтеся ви і вже з 9 години ранку вас вітає 30 людей, як мінімум, з Днем народження❤️, що може бути приємніше?? Або можливо ти маленька, худенька дівчинка для якої підняти сумку із бабусиними харчами просто нереально??? Тобі завжди можуть допомогти твої улюблені одногрупники?.

У мене лишається зовсім не багато часу на відпочинок?, хоча його було б більше, якби хтось робив практичні на вихідниих, але все ж – часу замало?. Тільки-но я приїжджаю додому, в мене виникає надто багато «термінових» справ, котрі потребують вирішення. Так-так , зустріч із подругою – це надто важлива справа?.


А ще в академії проходив тиждень права. І я планувала відвідати багато різних подій, АЛЕ моя лінь і велика кількість практичних звичайно не дозволили цьому статися?. Отже, я весь тиждень знову просиділа вдома і виконувала завдання. Якась я дууже нудна студентка?. Не так я уявляла своє студентське життя( Проте, відвідала ярмарку із вкусняшками? (моя ж душа не дозволила пройти біля солоденького і не зупинитися?) і зробити круті фото у спеціальній фотозоні – пасібки факультету права?.

 

А ще відбулася екскурсія у замок князів Острозьких. Як ж там гарноо?. Я просто закохалася?.

 

Величне місце із чудовими експозиціями, яке варто було відвідати, незважаючи на те, що ти йдеш туди на п’ятій парі? і понад усе хочеш їсти і спатки під тепленьким одіялком?.