Щоденник студента 2

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 2

Привітик?, непомітно промайнув ще один тиждень мого навчання. З кожним днем я розумію, що зробила правильний вибір, і не потрібні мені ні Львів, ні Київ… Я розпочинаю любити Острог за атмосферу маленького містечка і тишу, яку він дарує..❤️Що ж до Острозької академії, тут можна говорити вічно: розпочинаючи з улюбленого всіма студентами Моцарта? і закінчуючи шаленими подіями академії, які втягують мене у вир студентського життя? Напевно, кожен одинадцятикласник мріяв поїхати навчатися подалі від батьків, їздити додому раз в місяць або й рідше – я була такою ж… І знаєте що? Я знову їду додому?, вже 4 тиждень підряд і всеодно, що їхати близько 4 годин, з пересадками і не найкращими умовами.. Я хочуу додому?~


Цей тиждень я повністю присвятила навчанню (хоча б спробувала?). Варто зізнатися, що в четвер я зовсім розлінилася, хоча у мене були великі плани(

Розпочалося це з ранку, коли мені не захотілося встати і зварити макарони, як це планувалося..

Тут варто подякувати моїй матусі,яка готує мені лоточки з їжею?, хоча часом їх маловато і тоді з холодильника дістається всіма улюблена тушоночка і закрутки?

Ввечері моя прокрастинація не завершилася, а навпаки поглибилася: замість того, щоб писати лекції, я дивилася весь вечір серіал?, хоча моя совість намагалася змусити мене робити щось (безуспішно?).

Цього тижня у мене був ідеальний розклад (дякую тобі, улюблена ОА): 4 дні не було першої пари?. Та це ж рай для студентів, особливо для таких сов, як я. Напевно, усі ввечері планували проснутися раніше і усе зробити? Ви вставали зранку після цього? Я нєє?

А ще, мені дурненькій дитинці здалося, що однієї іноземної мови замало і я записалася на вивчення німецької.. Хто тепер нічого не встигає?Якщо ваша відповідь – Лєна, ви праві?

Одним з плюсів ОА є волонтерська діяльність у різних відділах академії. Цього тижня відбулася зустріч волонтерів профорієнтаційного відділу і, що я можу сказати точно, я рідко зустрічаю компанію настільки активних і крутих людей (ви шикарні???) Отже, абітурєнти, якщо у вас виникають питання, можете писати студентам-волонтерам цього відділу, я теж входжу до нього.

Я пишу цей блог, їдучи в дорозі додому? (Тернопільська область) і пишу ще в п’ятницю, але знаючи мою лінь?, цей блог з’явиться лише в понеділок…

Досягнення цього тижня:

– Я виспалася (таак,для мене це вже рекорд?);

– У мене досі стоять запакованими каструлька і сковорідка, і я нічого досі не готувала;

Мамуль, я знаю, що ви це читаєте, не сваріться, я ваас дууже прошу?

– Ідучи коридорами, більше не думаю, як йти до тієї «непонятної» аудиторії, яка незрозуміло де, а згадую як можна дійти чим швидше і коротшою дорогою?