Щоденник студента 14

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 14

Привітик❤️ Як ви там, дорогі абітурієнти?? Надіюсь всі здорові!
Хоч я і вдома, проте всеодно випадаю з графіку і забуваю вчасно викласти новий блог?


В Острозі я завжди планувала свій час, а вже вдома вирішила, що часу й так багато. Я все повинна встигнути, проте не тут то було. Я абсолютно нічого не встигаю? Тому вже з цього тижня я вирішила повернутися до планування часу?
Я не знаю чи так в усіх, але в мене так точно, коли я приїжджаю додому перші пару днів я майже нічого не роблю і просто відпочиваю. Тобто, повністю вибиваюся з свого графіку. Ось, зараз я маю наслідки своєї непродуктивності – до мене повернулася моя лінь! Давно з нею не бачилися, але ось вже майже чотири тижні ми дружимо?. Отож, давайте разом ставати продуктивними!
Якщо говорити про системи планування, то я вже перепробувала безліч різних варіантів. Розпочинала я з звичайного списку справ на день, які потрібно виконати. Потім почала використовувати погодинний список, але я ж приїхала додому на карантин і «чарівним» способом мій планер кудись зник, а через тиждень теж «чудесним» способом він знайшовся в речах моєї сестри. Це просто магія якась? (ну так це пояснила моя сестра?)


Як я люблю ці круті картинки з Pinterest

Потім вирішила спробувати досить популярний running list, так це справді круто?. Проте, моя душа, як тільки бачить, що все не розписано погодинно, розпочинає відкладати все на потім, ну хоча б на п’ять хвилин, які триватимуть весь день. Отож, планувати тільки так, я не змогла?


Це також з категорії гарні картинки з Pinterest?

Тоді я вирішила, що планер я можу десь знову загубити, знову ж як підказала мені сестра «магічним» способом?, тому вирішила спробувати популярний додаток – I notion?. Справді класна програма, яка буде актуальною, як для студентів, так і для дорослих людей. Проте, хоч я і розібралася, що там і до чого, але вона мені не зайшла.

Все таки паперовий варіант мені підходить найбільше❤️
Отож, якщо підбити підсумки, то:
▪️Тепер я використовую звичайний погодинний планер, але + використовую стікер
▫️Стікер розбиваю на сім днів + місце для запису справ = такий собі мінімалістичний running list. На нього я виписую лише ті справи, які виконую( повинна виконувати, якщо точніше?) щодня.
Отож, всіх люблю❤️ і до зустрічі в наступних блогах
Ваша Лєна?