Щоденник студента 11

Олена Терещенко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник студента 11

Привітик) Як ваші справи, сонечки❤️? Я надіюся, що у вас все гаразд)

Ось я розпочинаю наступний тиждень з мотивацією☺️, адже для мене це важлива складова навчання. Якщо тільки я не маю мотивації?, ви мене не змусите ні навчатися, ні хоча б робити будь- що.

Вже минуло два тижні навчання?. Хоча я їх швидше можу назвати трішки важчими, ніж мої два тижні практики?. Тому, що поки що нам лише начитують лекції і в нас максимум одна практична в тиждень?, ну і три – чотири пари англійської?.

Якщо ж говорити про дисципліни, які ми будемо вивчати в цьому семестрі, то з минулого семестру в нас лишилося лише три предмети, а ще п’ять нових. Так, ось нижче ви можете прочитати, що ж саме ми вивчатимемо?:

• Історія дипломатії

• Вступ до спеціальності

• Історія міжнародних відносин

• Міжнародне право

• Основи педагогіки та психології

• Перша іноземна мова (англійська)

• Політологія

• Фізична культура + БЖД

Більша частина з цих дисциплін у мене вже була, вони всі дуже цікаві та захоплюючі?

▪️Історія дипломатії▪️ Ця дисципліна направлена на вивчення розвитку дипломатичних відносин та формування дипломатії, як тої, якою ми її уявляємо сьогодні.

▫️Вступ до спеціальності▫️ Тут ми вивчаємо основи нашої майбутньої професії, ну хоча це напевно і з назви зрозуміло) Загалом мені дуже подобається ця дисципліна.

▪️Історія міжнародних відносин▪️ Ну ви вже чули про цей предмет від мене, все лишилося теж, що і в минулому семестрі + екзамен в цьому.

▫️Міжнародне право▫️ Ось від цієї дисципліни моя душа просто на сьомому небі від щастя?. Як я жартую я правник в душі⚖️, а міжнародник за спеціальністю?. Хоча, наша спеціальність теж має правничу сторону, то ж це мене повністю влаштовує❣️. А відносно того, що ми вивчаємо, то це очевидно – закони, декларації, звичаї, які формують міжнародно–правову систему.

▪️Основи педагогіки та психології▪️ Цього предмету в нас ще не було, проте я вважаю, що це повинно бути цікаво. Психологію я теж обожнюю

▫️Перша іноземна мова (англійська)▫️

Я напевно мала б сказати, що нічого не змінилося, адже її ми вивчали і в минулому семестрі. Проте, нам змінили викладача?, тож тепер ми працюємо за трішки іншою методикою?. На заняттях ми приділяємо більше уваги лексиці та сприйняттю мови на слух, хоча й про граматику теж не забуваємо. Ми дивимося різні відео, які стосуються теми, яку ми вивчаємо?. Опрацьовуємо матеріали, робимо різні вправи. Взагалі, це завжди цікаві пари?. Хоча, ми вже навіть встигли написати диктант по лексиці?.

▪️Політологія▪️ Ну так, як ми міжнародники, то політологія займає значну частину нашої спеціалізації?. Поки, що в нас була лише одна лекція на якій ми багато чого обговорювали та мені здається, що ці пари будуть класними.

▫️Фізична культура + БЖД▫️ Це означає, що в цьому семестрі наша оцінка буде складатися з двох частин. Я надалі продовжую відвідувати спортзал??‍♀️?, проте звичну йогу я замінила шейпінгом, або степ-аеробікою.

▪️БЖД( Безпека життєдіяльності)▪️ У нас була поки, що лише ввідна лекція тому не можу ще нічого сказати точно.

Ось такий у нас буде другий семестр?. Цікаво, правда?

Якщо ж говорити про розклад, то у нас зазвичай дві – три пари?. Наприклад, на цьому тижні у мене не буде взагалі перших пар, а для такої соньки, як я це взагалі ідеально❤️.

Отож, зустрінемося в наступних блогах?.

Всіх люблю і сумую❤️