Візитівка 2019

Христина Гущина


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Візитівка 2019

Усім привітики!
Як ваші справи? Надіюся, усе круто.

Пам‘ятаєте, я впродовж місяців двох розповідала вам про якусь "Візитівку"?
Писала, що все готуємось та готуємось, а до чого ви, непевно, і не розуміли) І ось у сьогоднішньому блозі я нарешті розповім вам що ж таке "Візитівка", до чого ми так довго готувалися і що з того вийшло.

А почну розповіть я одразу ж із кінця (просто не терпиться поділитися зі всіма цією новиною). Мій рідний гуманітарний факультет ПЕРЕМІГ!!! Ми стали переможцями Візитівки 2019!

Чесно кажучи, то мене досі сповнюють шалені емоції. Адже Візитівка- це не просто 12 хв виступу на сцені. Це 2 місяці справді нелегкої роботи, репетицій, переживань, очікувань, нових знайомств та незабутніх вражень.

Та давайте я вже нарешті нормально розповім що це за конкурс. Отож, Візитівка- це типу КВН, де першокурсники представляють свій факультет.
 Ставлять номер, пишуть сценарій та жарти старшокурсники, але на сцені може виступати лише 1 курс.
 Команда складається з максимум 15 учасників (може бути і менше), але одночасно на сцені може перебувати лише 8 студентів (на початок та кінець виступу в нас виходили всі 15).
 Конкурс складається з 2 частин: сам виступ, який ми готували ці 2 місяці та імпровізація.
 1 частина- виступ на 12 хв, який складається з 3 блоків:

1.КВН

2. Відео від команди на довільну тему

3. Творчий номер

 Імпровізація- друга частина конкурсу, коли по 8 учасників із кожної команди виходять на сцену, їм задають запитання, а ті мають дати смішну відповідь.
Чесно кажучи, то зараз я навіть сумую, що "Візитівка" вже закінчилася.

Час, який ми проводили на репетиціях- це щось нереально круте. Остобливо, в останні дні перед виступом. Ми цілий день були в КМЦ на репетиціях: їли там, грали в різні ігри, знову і знову проганяли наш виступ. Це таке кайфове відчуття, коли виходиш в 1 ночі після репетицій в КМЦ, такий змучений, але сповнений щастя та шалених емоцій.

Особливу роль у всьому відіграли старшокурсники, які ставили нам номер. Та яку ж там особливу. Без них вгалі нічого б не було. І я дуже вдячна їм за все, що вони для нас зробили, скільки часу для нас приділяли, скільки нам допомагали, підтримували нас. А ще, за день до виступу вони зробили для нас подарунки- футболки з надписом humanities 25 та лист-побажання для кожного з учасників. Це було так приємно)

Сам виступ пролетів максимально швидко. Але це було так круто! Коли ми вийшли на сцену для оголошення результатів, то я, чесно кажучи, була впевнена, що ми не станемо переможцями. І коли назвали гуманітарний факультет, то я навіть нічого не зрозуміла. Стояла собі і далі продовжувала чекати коли назвуть переможця. Всі почали кричати, стрибати, обніматися і я така кажу: «Це що вже кінець?», «А в якій номінації ми перемогли?» І тут моя одногрупниця каже мені, що ми стали переможцями "Візитівки 2019". І коли вже усі раділи, стрибали і кричали, то до мене тільки дійшо, що ми перемогли (ну впинципі нічого дивного)

Гума ще раз довела, що "Гуманітарний- факультет шикариний!"

Усіх люблю

Запитання/побажання/пропозиції:
Instagram: @kristinaa.gu
Facebook: Kristina Gushchyna

Гарного дня та чудового настрою)