Топ-10 незвичних університетів

Христина Гущина


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Топ-10 незвичних університетів

Усім привітики❤️

Як ваші справи? Як карантин і дистанційне навчання?

Особисто мені стало набагато складніше сиділи на онлайн-парах, коли навулиці така погода?? Дуже хочеться виїхати кудись на природу?

Цього тижня нам взагалі зробили «чудовий» розклад. Із понеділка по четвер є 5 пара, яка закінчується о 17:10?? Звісно, є вікна, але аж до вечора ти не відчуваєш себе свобідним?

Я довго не могла обрати тему «Топ 10» для сьогоднішнього блогу. Але все ж вирішала пов‘язати її із навчанням, тому зробила підбірку 10 найбільш незвичайних закладів освіти у світі :

?Carpigiani Gelato University

Цей незвичайний університет знаходиться в Італійському місті Болонья. Там за чималу плату – близько 1000 доларів в тиждень – вас навчать робити морозиво. Студентів тут вчать робити морозиво як з традиційними смаками: шоколадне, карамельне, ванільне, так і вельми екзотичними: зі смаком сиру, риби, базиліка, червоного вина.

?Japan Cyber University (Японський Кібер-університет)

Поступити й навчатися у цьому Вузі можливо лише через мережу інтернет в режимі on-line. В університеті діють два факультети: факультет «Інформаційні технології» і факультет «Світова спадщина», що вивчає збереження світових цінностей. Всього там може навчатися 1200 студентів. Після чотирирічного навчання випускники отримують диплом бакалавра.

?Новосибірський Інститут Вивчення Діяльності Магів і Цілителів

У даний інститут зможуть вступити лише люди з незвичайними здібностями, які в подальшому будуть там розвиватися. Студенти цього інституту будуть вивчати такі предмети, як “Основи магії”, “Обряди Вуду”, “Староруські змови”, “Екстрасенсорика” та інші. Головною умовою при вступі є демонстрація своїх здібностей і доказ їх природності.

?Universidad de Santiago deChile (Чилійський Університет Сантьяго)

Після недовгих роздумів ректорат університету вирішив, що в країні є гостра потреба в експертах з паранормальних явищ, після чого ВУЗ почав готувати фахівців за НЛО. Після проходження повного курсу навчання випускникам надається можливість застосувати свої знання на практиці. З часів свого відкриття в 2005 році університет є єдиним у світі ВНЗ, які готують фахівців за НЛО.

?Чоловічий коледж Діп Спрінгс (Deep Springs College), США

Коледж знаходиться у центрі каліфорнійської пустелі. Він складається з кампуса, ферми і тваринницького ранчо, в ньому також обов’язкова ручна праця тривалістю 20 годин в тиждень. Студенти несуть відповідальність за зміст ферми. 20 годин ручної праці йде на роботу в якості м’ясника, садівника або бібліотекаря. Студенти самостійно готують їжу, доять корів, збирають сіно, поливають поля і працюють в саду.

?Університет Наропи (Naropa University), США.

Це приватний навчальний заклад, який розташований в штаті Колорадо. В університеті проводяться нетрадиційні для педагогіки лекції із застосуванням духовних вправ, медитацій.

?Школа ельфів

Більшість населення Ісландії вірить в існування ельфів. Ці уявлення настільки поширені, що навіть будівництво доріг планують навколо валунів, у яких, імовірно, мешкають казкові істоти. Не дивно, що існує окрема школа, де вивчають таємничих ельфів.
Навчальний заклад розташований у місті Рейк’явік. Студентам пропонують 5-годинний екстерн-курс, який включає тур місцями, де «дійсно» проживають ельфи. Завершальним етапом занять є вручення диплома, котрий засвідчує, що «Ви – офіційний експерт з ельфів».

?Школа Санта Клаусів

Якщо хочете спробувати себе в ролі Санти, Школа Сант Чарльза Говарда стане в нагоді. Студентам надається можливість прослухати низку цікавих курсів, зокрема: «Зовнішній вигляд Санти», «Радіо- і теледосвід», «Звички оленів» тощо.
Школа пропонує річне навчання й триденний курс. Щоб поринути в чарівну атмосферу вишу, «абітурієнт» повинен написати переконливе есе.

?Університет Рангсіт, Бангкок, Таїланд


Сади університету виглядають так незвично просто тому, що співробітники університету Рангсіт взяли і розфарбували кущі та дерева на території кампусу в жовтий, фіолетовий і червоний колір.

?Коледж Емерсона в Бостоні, США

Ця футурістічна будівля виконана архітектором Томом Мейном, володарем престижної Прітцкерівської премії в галузі архітектури.

Надіюся, вам було цікаво?

Усім здоров‘я та хорошого настрою❤️

Завжди з радістю відповім на ваші запитання:
Instagram: @kristinaa.gu
Facebook: Kristina Gushchyna