Мій останній блог

Христина Гущина


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Мій останній блог


Усім привітики❤️

Як справи? Як проходить ваше літо?
Я вже склала сесію і безмежно цьому рада? Останні тижні навчання були справді складними. У порівнянні зі всім дистанційним навчанням, де ми, так сказати, не сильно перенавантажувалися, то ці 2 тижні були аж дуже складними?

Але сьогодні не про це. Сьогодні я пишу свій останній блог. Блог першокурсника. Час пролетів нереально швидко. Здається, що лише кілька днів назад я вперше переступила поріг академії, вперше побачила своїх одногрупників і відсиділа першу у своєму житті пару.
Один рік кардинально мене змінив. За цей час траплялися різні ситуації. Звісно, були і перемоги, і невдачі, і радість, і розчарування. Проте я вдячна і щаслива, що все склалося саме так❤️
На жаль, навчання закінчилося не так, як ми цього б хотіли. Коли я їхала додому на 3 тижні карантину (як усі тоді думали), то й подумати не могла, що повернуся назад як мінімум через 5 місяців?

Я дуже рада, що мені випала така можливість писати блоги і ділитися з вами усім, що відбувалося протягом навчального року. Саме завдяки блогам я щотижня згадувала і аналізувала усе, що відбувалося зі мною в академії. А ще, це можливість через декілька років зайти на цей сайт і прочитати власні блоги аби пригадати початок свого нового етапу життя в університеті?

За цей досить невеликий період часу академія подарувала мені нових друзів, яскраві емоції та незабутні враження?
Посвята, «Візитівка», рекорд Гіннеса, 25-річчя ОА, КВК батл, перша сесія, дистанційне навчання... І цей перелік можна продовжувати і продовжувати?❤️
Звісно, що це лише початок. Я впевнена, що далі на мене чекає ще більше всього?

Хочу подякувати усім, хто читав мої блоги, усім, хто відписував мені. Це справді завжди надихало ще більше чимось ділитися, розповідати усе і бути для вас корисною?

Хочу побажати усім абітурієнтам обрати саме свій навчальний заклад, де вам буде максимально комфортно. Обрати ту спеціальність, від якої ви будете кайфувати?

Йдіть до своїх цілей, будьте завджи щасливими і нехай кожен день приносить вам нові успіхи і досягнення❤️

Дякую і безмежно усіх люблю❤️
Instagram: @kristinaa.gu
Facebook: Kristina Gushchyna