Motivation

Богдана Павленко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Motivation

Привіт, мої любі спудейчики ?. Як ваші справи? Я сподіваюся, що добре, навіть незважаючи на те, що карантин продовжився. До речі про карантин. Під час цього двомісячного заточення у власній кімнаті у мене виникла проблема, а саме - відсутність мотивації. Час ніби з'явився, а ось мотивація зникла. І головне, що кількість завдань не зменшилась, а відповідальності ще й більше стало, з'явились вільні години, які можна використати з користю, а я марную їх і навіть не можу усвідомити як саме. Просто сиджу у різних соціальних мережах і ці хвилини зникають непомітно, як вода крізь пальці. Ще й знайомі або ж різні блогери роблять пости про те, як чудово проходить їх карантин. Але замість мотивації, такі записи тільки підштовхують мене у руки депресії та апатії.
Але я зрозуміла, що з цим потрібно боротись, тому вирішила взяти себе в руки, змотивувати себе та вас, якщо у вас виникла така ж проблема.
Тож спершу декілька порад:
1) Оточіть себе дрібничками, які дахихають вас. Наприклад, повішайте на робочому столі цитату, яка додає вам сил.
2) Прочитайте чиюсь історію успіху, проаналізуйте її, та зробіть для себе якісь висновки.
3) Поспілкуйтесь з рідними або друзями, обміняйтесь позитивною енергією та думками, отримайте свою порцію підтримки від близьких.
4) Напишіть план на день, обов'язково запишіть усе по пунктах, можна на телефоні або ж у блокноті. Я пишу у блокноті, тоді точно відчуваю відповідальність, а ще мені дуже подобається ставити поряд прапорець, коли я виконала поставлену ціль.
5) Також хороший спосіб щось зробити це домовитись робити з кимось або щоб хтось контролював вас. Це спонукає вас взяти на себе певну відповідальність перед іншою людиною.
Маю надію, що ви візьмете мої поради на замітку?. У нас попереду ще сесія, котра вперше проходитиме дистанційно, тож позитив та мотивація точно нам не завадять?.До нового блогу, не хворійте і мийте руки з милом?✨Люблю вас?