Start. Перший блог

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Start. Перший блог

Привіт-привіт♥ Мене звати Корольчук Анна. Я навчаюся на економічному факультеті на спеціальності “Комп’ютерні науки”. Упродовдж цього року писатиму блогСподіваюся, що зможу передати хоч невелику частинку цікавого життя студента НАУОА?✨

Чому я обрала Острозьку академію?

Щодня ми робимо якийсь вибір: вставати чи поспати довше, чай чи кава, кросівки чи туфлі… Але настає той момент, коли обирати потрібно не лише на побутовому, а на більш важливих рівнях – життєвих.

Від вибору майбутньої професії залежить усе подальше життя. Навчаючись в старшій школі, я мріяла потрапити у велике місто, отримати гарну освіту та престижну роботу. В одинадцятому класі, як і всі випускники, я серйозно поставила собі питання: “Куди вступати?”. Відвідавши День відкритих дверей в НУ “Острозька академія” та поспілкувавшись з її студентами і викладачами, я почала мріяти про навчання в цьому університеті.

Чому ж саме Острог і Острозька академія? Здавалося б, звичайне маленьке містечко. Не Київ, не Львів і навіть не моє рідне місто Рівне. Перш за все, мені дуже подобаються невеликі затишні містечка, де немає заторів, шаленого ритму життя та міського шуму. Усе це я знайшла саме тут. Проте найбільше мене вразила репутація закладу та можливості, які з’являться після здобуття освіти в ньому. Адже Острозька академія – це місце, де студенти отримують лише якісну освіту, та, відповідно, й гарантоване працевлаштування. Крім того, вони мають змогу навчатися за програмою подвійного диплому, брати участь в обмінних програмах та отримати ступінь бакалавра чи магістра одразу з двох спеціальностей. Хіба це не вражає? А про цікаве та активне студентське життя годі й говорити!

Я ще так мало навчаюся в Острозькій академії, але вже змогла насолодитися атмосферою цього прекрасного закладу та з впевненістю можу сказати: “Я не помилилася у своєму виборі!”