Блог 7. Підготовка до чогось цікавого

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 7. Підготовка до чогось цікавого

Привіт-привіт❤️ Ну як, не засумували ще за мною?? Щось мені підказує, що “дууууже”? А я особливо чекала цього блогу, бо писатиму не просто про себе і моє студентство, а про важливу подію для кожного першокурсника. Здогадалися? Бінгоооо?‍♀️ Розповідатиму про підготову до “Візитівки”. Напишу коротше, щоб трохи зберегти твій час❤️

Хтось запитає, а що ж це таке? “Візитівка”- то дуже крутий захід, у якому між собою змагаються студенти-першокурсники. Команди мають можливість проявити себе як крутих КВН-щиків, музикантів і танцюристів. І все це за максимум 15 хвилин? Як же сильно треба постаратися, щоб повністю показати свою харизму й талант за такий короткий проміжок часу?

Отож, як саме проходить підготовка?

Перш за все, це повний “випад” із режиму на 1.5 тижні. Після пар ми не біжимо вчитися чи відпочивати, а дружно ідемо в КМЦ на репетицію. Приходимо додому втомлені, але задоволені плідно працею. І так із дня в день?

Якщо сказати одним словом, то це кайфово? Не знаю як у КВН-щиків або тацюристів, але у музикантів особлива атмосфера, коли із набору слів і нот виходить щось “путьове”. Перші спроби, чесно кажучи, спочатку жахливі? Але згодом, репетиція за репетицією, з наполеглевою працею все вдається. Або майже все?

Усе це ми не робимо самі. Нам допомагають наші студкуратори і старшокурсники, які жертвують своїм часом і силами. Це так приємно розуміти, що ти не кинутий на призволяще, і є люди, які підкажуть?

Скористаюся нагодою і запрошу на цю крутезну подію❤️ 14.11 в КМЦ. Рада буду бачити❤️ Вболівай за економіку?