Блог 6. Як знайти вільний час?

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 6. Як знайти вільний час?

Привіт-привіт❤ Цей тиждень пролетів дуже швидко, що й я не зоглянулася як прийшов час писати блог? З огляду на те, що весь тиждень були модулі, практичні, лабораторні, то можна зробити висновок, що він був “суперкласний”? Можу розповісти “багато” цікавого ? Проте саме такий круговерт подій надихає мене на глибокі думки, або недуже?☝️ Сьогодні трохи розповім про те, чи є вільний час у студента-першокурсника і як його проводжу я?


Скажу відразу, вільного часу дуже мало, особливо із наближенням сесії, особливо якщо ти студент технічної спеціальності. У нас не було “розкачки”, а в перший же день задали “солідне” завдання додому? Потім пішли безкінечні практичні та лабораторні. Але як то кажуть: “Тяжко в навчанні- легко в бою”.

Я відношуся до тієї групи людей, які водночас цілеспрямовані та ліниві. Дивне поєднання, правда? От люблю я потягнути час, подивитися фільм, поспати, а потім вже вчити все. Доки до мене не дійшло, що потрібно дисциплінувати себе та робити все вчасно і оперативно, то вільного часу в мене не було. Тому вже як людина із досвідом? раджу всім переглянути власний дедлайн:

•Не відкладай справи на потім. Старайся більше працювати у першій половині дня, щоб вечір став вільнішим;

•Розстав все по пріоритетності. У першу чергу виконуй важливі справи;

•Не трать марно час на перегляд стрічки в інстаграм (моя головна проблема);

Мені це дуже допомогло, часу стало більше?

Отож, як я проводжу свої breaks і просто вільний час/вихідні?

Вирішила, що вивчатиму ще якісь мови окрім англійської. Моя любов до турецьких серіалів дала про себе знати. Розпочала я саме із турецької. Мені так вже подобається їх вимова? До речі, науковці кажуть, що ніщо так не розвиває мозок, як вивчання нових мов. Робіть висновки☝️

У попередніх блогах я вже говорила, що захоплююся музикою. То насправді не лише хобі, то справа мого життя? Багато часу я проводжу за інструментами та із групою. Це неймовірні відчуття, коли із купки значків на нотному стані виходить щось особливо прекрасне?

А ще, проводжу багато часу із близькими. Дуже сумую за сім’єю, тому на вихідних стараюся багато часу приділити теплим розмовам за чашечкою чаю. І тааак, у мене є можливість погуляти із друзями? Не все так тяжко?


Бажаю усім продуктивного тижня❤ Приділіть час близьким, поки вони поруч❤