Блог 5. Мій челендж

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 5. Мій челендж

Hi guys❤ Рада бачити тебе тут❤ Надіюся, що мої блоги читає хоч хтось, окрім моєї мами й одногрупника, який просто любить критикувати мене (Діма, привіт)?? Довго думала на рахунок теми цього разу, бо вагалася між просто звітом за тиждень або ж якимось тематичним блогом. Але сторінки календаря зробили все замість мене. Як саме? Вони нагадали, що я вже 2 місяці не їм солодкого. Відмовилася від цукру повністю? І не тільки це. Мене чекали ще деякі нові зміни стосовно здорового способу життя. Про все це нижче⬇️


Усе починалося зі статті про шкідливість цукру? Так, я не помилилася. ШКІДЛИВІСТЬ. Хід моїх думок змінився кадинально. Смачненьке чи корисне?

Наступним кроком був челендж із подругами. Ну не зовсім челендж. Ми побилися об заклад на те, що кожна з нас зможе повністю обмежити себе у вживанні солодкого, інакше – буде змушена віддати 500 гривень у загальну касу, яка потім розділиться між переможцями?

Перший тиждень було дуже важко без солодощів, але згодом я звикла. Тяжко було лише тоді, коли дивилася стрічку в інстаграмі зі смачненькими тортиками, з яких витікає шоколад? А ще, коли пила сік “Агушу” без цукру, в той час, як мої друзі пили пепсі чи колу . Місяць пролетів дуже швидко. Я виграла, але не зупинилася на досягнутому?Вирішила продовжити челендж? Ось минув вже другий місяць. Я дуже задоволена результатом. Випробувала силу волі, покращила стан шкіри та загальний стан?

Ще одним моїм важливим рішенням було почати займатися спортом?‍♂️ Хто мене знає, то може зробити висновок, що я і спорт- паралельні прямі, які НІКОЛИ НЕ перетинаються? Гнучкість -20 і тд. Хоч я і струнка, але то заслуга лише хорошої генетики. Дякую, мамо, за гарну фігуру❤ Так от, я почала ходити на шейпін замість фізкультури. Дуже круто, що ОА дає можливість відвідувати спортивну секцію замість звичайної фізри) А ще й потім можна не здавати деякі нормативи в кінці семестру? Sounds great, правда?) Розкажу трохи про заняття. Там так кайфово? Класна музика, крутезні вправи і … страшенна крепатура після цього? Я ледве встала з ліжка наступного ранку? Але це так приємно знати, що цим робиш величезний вклад у своє здорове майбутнє?


А ти не слабак/слабачка? Зможеш кинути виклик і прожити без цукру хоч тиждень?? Зацікавило? За деталями сюди? @_ko_anna. Усім гарного дня❤