Блог 4. Ще один тиждень в ОА

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 4. Ще один тиждень в ОА

Привіт-привіт❤ Минув тиждень, і у мене назбиралося дещо цікавеньке, чим би хотілося поділитися. Трохи розповім вам?

Я вперше змушувала себе йти на пари. Ні, не через те, що мені не цікаво, просто так хочеться встигнути насолодитися останніми теплими промінчиками сонця сповна?. Правда ж вам також хотілося б покинути аудиторію/робоче місце і влаштувати пікнік серед барвистого листя, яке так кайфово шелестить під ногами? ? І от помріявши, що колись я стану такою сильною-незалежною і виділю аж цілий день на такий релакс, все ж пішла на пари.

У попередніх блогах я дуже жалілася, що втомлююся. Мабуть, не я одна?. Нарооод, я нарешті знайшла дієвий метод, щоб дожити до сесії, а може й пережити її. Я, мабуть, не відкрию Америку, якщо скажу, що банальна зміна виду діяльності, а саме заняття улюбленою справою, допомагає забути про турботи, тісний графік та про те, що спав сьогодні лише 3-4 години. Шкода, що це відчуття триває лише доти, доки ти не повертаєшся до справ?. Тому займайтеся своїм хобі частіше. Може й нове дихання відкриється?

Якщо вже я й згадала про таке, то розкажу про свій релакс. 6 років музичної школи не пройшли марно, і мені все ж змогли прищепити любов до мого інструменту та ще й заохотити вчитися грати на інших?. Зараз я володію трьома (вміння грати на нервах я не враховувала)? І це не межа?

А ще я вітаю рідненьку Альма-матер із 25-річчям, яке ми святкували цього тижня❤ То було таке дійство? Круті заходи, концерти, ярмарок. Який ще універ так круто відзначає своє свято? Ректор якого закладу одягає такий оригінальний костюм пасічника для святкової промови?? До речі, ходила весь день рада, бо вранці зі мною особисто привітався пан ректор, а мені старшокурсники сказали, що то на вдачу? 

Отаким був мій ще один тиждень в ОА? Всім добра та любові❤

P.S. не проґавте можливість і зловіть кайф від останніх теплих осінніх днів??