Блог 2

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 2

Привіт-привіт❤ Ось уже майже минув перший місяць навчання в Острозькій академії? Аж не віриться, що час летить тааааак швидко. Ще ніби вчора стояла в мантії та із захопленням спостерігала за дійством, яке відбувалося на інавгурації, а вже сьогодні- повноцінний невиспаний студент?

Отож, яким був перший місяць?

Відверто кажучи, я вже трохи втомилася. Хочеться повернутися в тепле літо, ніжитися на сонечку і не прокидатися так рано? Але це все лише мрії, тому back to reality?

Мабуть, найважчим було прокидатися о 7 ранку, а іноді й раніше. Найбільшою радістю для мене була новина про те, що завтра/післязавтра на 2/3 пару?
А пошук аудиторій студентом-першокурсником взагалі звучить страшно, правда?? Хоча в ОА не все так і заплутано, проте я й досі інколи не можу відразу знайти потрібний кабінет.

Раніше думала, що пари тривають вічно, адже треба сидіти навіть довше, ніж на уроці? Насправді, зовсім ні! Лекції та практичні в Острозькій академії проходять настільки швидко, що не встигаю і зоглянутися? Чому? Викладачі зацікавлюють і максимально раціонально використовують час на заняттях, тому в нас немає часу нудьгувати. Особливе задоволення отримую від фахових дисциплін, бо з кожним разом все більше й більше розумію, що не помилилася у виборі майбутньої професії.

Велике враження на мене справила атмосфера закладу? Особливо після вечірньої екскурсії. Тепер щоразу, коли я заходжу в стіни вже улюбленого університету, розумію, що навчаюся в закладі із неймовірною історією і культурою. А ще в ОА лунає не нудний дзвінок, який давно всім набрид, а класична музика. А на перервах- сучасна. Мені це тааак подобається?

Коротше, я щаслива, як дитя? Біжу на зустріч незабутнім дням, місяцям і рокам в Альма-матер❤