Блог 10. Сесія

Анна Корольчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 10. Сесія

Привіт-привіт❤ Модулі, практичні, іспити, вам теж привіт❤ Сесія в розпалі, а це означає, що сьогодні я розповідатиму саме про неї? Розкажу про те, як саме вижити в цей період та зі спокійно душею жувати “Олів’є” за новорічним столом? 


Ох і ж налякали мене старшокурсники жахливим словом “сесія”? “Твоє ЗНО просто відпочиває”, “Ще плакатимеш за своїм ЗНО та школою”. Якщо мене читають такі ж лякливі абітурієнти, то я вас заспокою? Нас не ріжуть, все ок? Не знаю, як відбувається цей процес в інших універах, але в Острозькій академії все поступово та відносно легко?‍♀️ Головне – не забувати вчитися (як би то смішно не звучало, але це фундамент успішних заліків/іспитів)? Поділюся кількома речами, які виручають мене?:

1) Про сесію  варто піклуватися не за тиждень і не за два. Відвідуй усі лекції, консультації перед іспитами. Так ти точно нічого не проґавиш. А може й приємний бонус отримаєш?

2) Готуйся до практичних робіт якісно?‍? На іспиті можна розхвилюватися й отримати не дуже приємні результати. Хороші бали з семінарських занять тоді зовсім не завадять?

3) У ніч перед іспитом треба спати, а не нервово “зубрити” перші сторінки величезного конспекту? Втома на екзамені ні до чого хорошого не приведе!

4) Розраховуй час так, аби не відбулося усього того, про що написано в пункті номер 3☝️ Забудь про серіали, стрічку в Інстаграмі та інші елементи, які забирають надто багато часу?‍♀️ 

5) Розроби особисту техніку для кращого та швидшого запам’ятовування інформації. Для прикладу, метод асоціацій. Дуже допомагає, якщо ти, як і я, не можеш вивчити дати з історії, або складні слова з англійського мови?

6) Аби навчання не стало таким складним і нудним – роби собі подаруночки за кожне досягнення? Похід в кінотеатр за успішно складений іспит з програмування, смачний тортик за максимальний бал на модулі з англійської мови? Мене це мотивує?    


Сподіваюся, що ця інформація стане тобі в пригоді❤ Зустрінемося в новому блозі❤