?ЯКЕ Ж ВОНО, МІСТО ОСТРОГ??

Анастасія Огринська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ?ЯКЕ Ж ВОНО, МІСТО ОСТРОГ??

Всім привіт ? від філологині! Знову вибачаюсь за свої пізні блоги. Але! Я з новинами!! На цьому тижні відкривається новий корпус! І Гума туди переходить. Єдиний мінус – довше йти з 10 гуртожитка((((

Проте, я вирішила вам розповісти про те, як облаштований Острог, що в ньому є, адже, обираючи ВУЗ, ми звертаємо увагу і на його розташування))

Отжееее,

1. Компактність і простота

Острог – це те місто, по якому можна йти прямісінько і не заблукати. Все основне у ньому ви легко знайдете.

2. Де можна провести час?

В Острозі є кілька кафешок-ресторанів: у “Маестро” смачна піца (до того ж, роблять її ще й у супермаркеті “Рукавичка”), є кав’ярня “Americano” (і ресторан поряд так само називається) й ” У кав’ярні”. Звісно, є АТБ, Екомаркет. Ну й місцева забігайлівка – “Юнет”. А якщо коротше – студентський рай(бо піца найдешевша?)  Іще одне важливе місце – суші-бар “Katana”, з доставкою. Це ідеально??

Ви можете посидіти в академічному парку  чи біля бібліотеки. Є ще “загальний” парк? у центрі зі стендом “I ?Ostrog”

Або навесні піти на дамбу до річки Горинь. (Де я не була?)

3. Продукти є де купити!

Звісно, є й АТБ, Екомаркет. Є базарчик, який працює по певних днях.

4. Що по культурі та цікавим місцинам?

Отже, в Острозі достатньо цікавих місць, які можна оглянути.  До того ж, невелика територія міста дозволяє обійти їх за день. Але, є ж ще музеї ( про музей в Острозькому замку я вже писала раніше).  

Проте, не думайте, що Острог – одне з найпрекрасніших, найчистіших міст. Гуляючи вуличками, ви зрозумієте, що це звичайне місто. Так, свій колорит, але ці особливості занурені у тишу та невдавану простоту, по суті, звичайність. Тому й Острог називають студентським містом.

Якщо у вас є якісь питання,

Instagram: @mn.ddddd.28