Виживання у гуртожитку, перші тижні навчання та інші студентські проблеми

Анастасія Огринська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Виживання у гуртожитку, перші тижні навчання та інші студентські проблеми

Всім привіт знову!✋ Сьогодні українському філологу, тобто мені, захотілося розповісти про тяжкі будні студента (а вони точно не часто бувають легкі). Я сподіваюся, так ви ще більше зрозумієте, яке то воно, студентське життя.

Як ви знаєте, життя плине і без нас самих. Щось кожен день відбувається без нашої участі, так само і студенти, які проживають у 10, 9 , 8 та й 4-му  гуртожитках, не можуть вплинути на водопостачання. Буває, що вам вимикають воду на максимум два дні, і потрібно якось з цим жити. Я така людина, якій кожен день треба побувати у душі, вмитися зранечку свіжою водою і попити чаю, до того ж, ще й приготувати собі їжу.

Що роблять тоді студенти? У “Рукавичці”, “Екомаркеті” та “АТБ” скуповують усі найдешевші 5-тилітрові пляшки з водою ( хоча в нас можна замовити й більші бутлі, які вам доставлять аж у кімнату).  Ще більше з “АТБ” скуповується уся солодка вода та сік (за тим, які я згадую так часто заклади Острога у своїх блогах, можна зрозуміти, де мене шукати).

Ось так мене зустрів Острог у перші тижні навчання. До речі, про навчання. Добре, що зараз здебільшого лекції, і ти маєш змогу ще погуляти зі своїми одногрупниками, іншими друзями-студентами, бо, знаючи себееее, я зариюся за підготовкою до практичних одразу ж, як тільки прийду після пар і поїм ?? Постає питання, а чи складно готуватися до семінарських занять? Отже, даю вам формулу успіху (але це не точно?):

Уважно слухаєте викладача та те, на що він наголошує ➕ занотовуйте корисне ➕ читайте ту літературу до практичних, яка вам дана, і одразу намагайтеся з неї отримати усе корисне і цікаве. Пам’ятайте: ви читаєте це для себе, для свого майбутнього в обраній сфері. ➕ Будьте активними на практичних, бо ви ж так старанно готувалися!

Сподіваюсь, це вам допоможе.

Ще однією цікавою подією саме на моєму гуманітарному факультеті є вибори студдекана. Тому ми слухали передвиборчу компанію кандидатки і про різні важливі питання, пов’язані з покращенням роботи нашого факультету.

Ось такі мої студентські будні. А ще я хочу привітати усіх дівчат, жінок з 8 Березня, побажати бути коханими та важливими для своїх рідних і друзів. Будьте такими ж яскравими та ніжними квіточками. ???