?Сесійний настрій перед Новим Роком ?

Анастасія Огринська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ?Сесійний настрій перед Новим Роком ?

Привіт усім!✋ Давненько я вже не писала! Сесія захопила мене і довго не відпускала допоки я не приїхала додому. То як готуються до сесії студенти, як здають і як з новорічним настроєм справи?

Отже, готувалася я старанно й сумлінно. До того ж, 1 порада від мене: виконуйте одразу усі завдання до кожної практичної, не відкладайте, буде легше потім! Здала усі предмети без незарахів))

У нас були усі тести письмові (це реально краще, ніж усні). 2 порада: покажіть, що ви знаєте хоч щось. Хоч щось! От правда. Ви маєте показати свою орієнтованість у питанні, пишіть усе, що знаєте щодо того.

3 порада: якщо ви навіть просто читали, то ви точно щось пригадаєте. Але, все ж раджу читати вдумливо.

І тому 4 порада: робіть перерви під час підготовки до екзамену. Вам дається три дні на підготовку(це реально достатньо, хоч і треба буде посидіти над книжками). Читайте матеріал десь 40-45 хвилин, а потім робіть перерву на хвилин 10. Це допоможе вам структурувати щойно вивчений матеріал і дати мозку відпочити.

5 порада: зробіть велику перерву! Я знаю, що ви точно не захочете сидіти усі ці дні за книжками. Вийдіть трохи прогулятися, полежте без діла. Відпочинок так само важливий під час такого інтенсивного повторення матеріалу.

У студентів замість новорічного виникає сесійний настрій, але я б сказала, це більше стосується першокурсників. До того ж, з’являється недосип, що трохи псує настрій, приправлений небажанням готуватися до останнього предмету. Але, здаватися не варто? Та й добрі оцінки ви точно заробите, я це знаю!))

Годі про сесію! Через день Новий Рік! І я маю вам повідомити, що готую розмовне відео про те, що ж змінилося у моєму житті за ці півроку.

А зараз маю вас привітати з прийдешніми ?святами ??✨та побажати натхнення ?й наснагиаби добре підготуватися до ЗНО?, успішно його здатиале не забуватищо життя ?не закінчується на одному навчанніРозвивайтесебевдосконалюйте✨мрійтеі йдіть до метиТудикуди бажає ваше серце!??????