Ізольоване навчання

Анастасія Огринська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Ізольоване навчання

Хеееей! Усім привіт! Знову ваш український філолог, який час від часу десь зникає))) Якщо чесно, не люблю я оці всі балачки про наш карантин, як зберігати спокій ( keep calm, бо то справді важливо, ви ж знаєте, що паніка дезорієнтовує, деякі дії стають алогічними. Тому варто бути просто обережними і у цей час ще більше піклуватися про свою родину). Я сподіваюся, що у ви у нас свідомі читачі.  Проте, варто  сказати про дистанційне навчання та мої «розваги» вдома.

І дуже хочеться почати з непереваг))) Після кількох днів навчання за ноутбуком, телефоном, починає боліти голова! (heeeelp!!!) Чому? Бо варто виходити на свіже повітря. А якщо людина живе у квартирі, то куди їй виходити? Хіба тільки у віконце дихати…

Так, так, я трохи може й перегинаю, люди встигають виходити на двір, якщо вже є нагальна проблема, і це можливо, якщо дотримуватися правил. Я все розумію (проте все одно будьте обережні). Вихід провітрюйте частіше)))

Але добре, залишимо мої приколи і обговоримо ще одну таку «тему» як ізоляція від живого спілкування (прочитайте це ще раз голосом, яким ви у дитинстві розповідали страшні історії). Так от, такого спілкування мені не вистачає саме з друзями, проте через те, що я у своєму будинку, зі своїми рідними, то потреба у роботі артикуляційного апарату (ой, ця термінологія у філологів), тобто у розмові, якось не турбує мене. Так, тепер ще частіше переписуєшся у соцмережах, телефонуєш. Але! У вас є більше часу на власне дозвілля та саморозвиток. Хіба це не круто? Я можу нарешті подивитися цікавий фільм, пограти зі своєю малою сестрою, робити фізичні вправи, відмовитися від цукру ( бо в умовах гуртожитку та мого стресу, це було трохи не можливо).  Та це ж прекрасно, бо у домашній атмосфері ти себе почуваєш вільно і спокійно.

Який висновок? Шукайте можливості у всьому! Пам’ятайте, що усе проходить, і радість, і смуток (але залишайте при собі тільки радість і добро).

Що ж, а от про саме дистанційне навчання я розповім у наступному блозі. Так, не хотіла писати про карантин, але описала його)) Сподіваюся, мій блог підніме вам настрій!

Вже хочеться насолоджуватися сонячними днями, тому прикріплює таке ж фото)))

Bye-bye!