Заробляйте гроші правильно

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Заробляйте гроші правильно

Привіт. Сподіваюсь, що карантин вже закінчиться до 1 вересня і ми всі зможемо зустрітися у нашій найкращій академії♥️
А поки розповім вам про найбагатших правників світу і який дохід вони отримують?
1.Джо Джемеіл, $1,5 млрд. Єдиний мільярдер серед практикуючих юристів, техасець ліванського походження заробив левову частку своїх статків у справі “Pennzoil vs Texaco” у найбільшому цивільному спорі в історії США за сумою призначеною судом компенсацією ($10 млрд).
Гонорар самого адвоката склав $335 млн. Джемеіл відомий своєю буйною вдачею, любов’ю до спиртного і ненормативною лексикою.
2.Уільям Лерак, $900 млн. Адвокат родом з Огайо зробив кар’єру на колективних позовах до великих корпорацій. Найбільш відомою його справою стала тяжба інвесторів з енергетичною компанією Enron, викритою в застосуванні незаконних схем по прихованню збитків.
Тоді Лерак зміг добитися компенсації у розмірі $7,12 млрд
3.Біл Ньюком, $850 млн. Випускник Стэнфорда, Ньюком був одним з перших співробітників компанії Microsoft Біла Гейтса і очолював її юридичний департамент впродовж 25 років.
Особисто керував юристами під час найбільших процесів із захисту інтелектуальної власності, зокрема – проти корпорації Apple.
4.Джудіт Шейндлін, $130 млн. Коли закінчила юрфак Джудіт працювала 2 роки юрисконсультом косметичної компанії, потім прокурором в ювенальному суді. У 1982 році Шейндлін стала суддею і до 1996 року через неї пройшли більше 20 000 справ.
Потім, пішовши у відставку, стала ведучою власного шоу “Суддя Джуді”, де розбирає реальні цивільні справи.


5.Рой Блек, $65 млн. Партнер фірми Black, Srebnick, Kornspan & Stumpf, що базується в Майамі. Блек прославився захистом Уільяма Кенеді Смита, родича колишнього президента США, якого звинувачували в згвалтуванні.
Вигравши справу, адвокат встановив романтичні стосунки з однією з присяжних засідательок, яка потім стала його дружиною.

P.S. Ідіть у юридичну сферу праці: і ситі будете, і багаті?