Заробляйте гроші правильно? Part 2

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Заробляйте гроші правильно? Part 2

Привіт?️ Якщо ти прочитав першу частину мого блогу під такою ж назвою, то запрошую тебе дізнатися ще більше в другій частині♥️
Отже, прямуємо далі? Продовжуємо знайомитись з багатими правниками світу?
6.Алан Дершовиц, $25 млн. Наймолодший професор права в історії Гарварду. Дершовиц отримав цю посаду вже в 28 років. Як адвокат займався кримінальними справами.
Зумів добитися виправдання підсудних в 13 з 15 справ про вбивство, за які брався. Брав участь в “зоряних” справах, включаючи Про Джей Сімпсона і Майка Тайсона. Вважається також одним з провідних публічних інтелектуалів Америки.
7.Томас Мезеро, $25 млн. Адвокат з Нью-Йорка прославився успішним захистом Майка Тайсона і Майкла Джексона в справах про сексуальні злочини.
8.Роберт Шапіро, $25 млн. Клієнтами Шапіро, керівного партнера фірми Glaser Weil Fink Jacobs Howard Avchen & Shapiro, стають переважно зірки спорту.
9.Марк Герагос (Герагосян), $25 млн. Американський вірменин Герагос представляє в суді переважно зірок шоу-бизнеса. Його клієнтами в різний час були актриса Вайнона Райдер, брат колишнього президента США Роджер Клінтон, музиканти Кріс Браун і Майкл Джексон.
10.Глорія Олред, $20 млн. Юрист “Allred, Maroko & Goldberg” відома жінка-юрист у справах із захисту прав жінок, робочої дискримінації, сексуальних домаганнях.

Її клієнтами були самі Арнольд Шварценеггер, Джей Сімпсон, Майкл Джексон, Дода Файеда, Саша Барон Коен.

P.S. Як я зрозуміла треба працювати адвокатом в шоу-бізнесі або відомих компаніях щоб мати хороший заробіток і світове визнання??