Як я натрапила на вбивство іноземки

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Як я натрапила на вбивство іноземки

Привіт усім, кого зацікавила тема мого нового блогу. Я сподіваюсь, що ви, мої дорогі читачі, не помітили моєї відсутності у «блогах першокурсників» цілих 2 тижні? Просто зараз почалось активне навчання, в яке я поринула з головою та і подій ніяких не відбувалося. А цього тижня Острозька академія святкувала Тиждень права та День юриста. І я подумала: »Нарешті в мене буде своє професійне свято????». Але розповідати буду не про те.


Отож, понеділок повинен був бути наповненим вибуховими емоціями, і так і було якби не одне але… Увечері у нас був запланований квест, на який я звичайно пішла. І виявилось, що нам потрібно було розслідувати ВБИВСТВО іноземки Кейт, яка приїхала в Острог, щоб розкрити всі таємниці, які стосуються академії та скарбів князів Острозьких. Я була в складі команди з 6 людей правників – першокурсників, і це було великим плюсом, бо кожен вносив часточку своїх знань про орієнтування в місті та при розв’язуванні головоломок, які повинні були привести нас до розкриття жахливої долі Кейт. Спочатку ми були націлені на змагання в межах академії, але коли відгадали першу загадку і нам подали координатори квесту наступну локацію, яка була розташована в Острозькому замку, то зрозуміли, що в цей день скинемо багато кілокалорій?


Починалось розслідування від наукової бібліотеки. Наступна зупинка, як я вже казала, старовинний замок князів Острозьких. Було дуже цікаво виконувати різні завдання: знайти папір з підказкою, взяти інтерв’ю в перехожих людей, скласти пазл наступного місця підказки. А ще була цікава форма листування з організатором: наша команда скидала їй відео чи фото з виконаним завданням і нам надсилали локації одна за одною. Найцікавіший етап був розташований біля єврейського кладовища, де нам потрібно було зняти коротку версію вбивства Кейт. Вийшло ну дуже смішно? Ви самі можете впевнитися в цьому, переглянувши відео.

На останніх локаціях ми вже знали історію бідної іноземки: її вбили через те, що вона розкрила таємницю про скарб князів. І останньою головоломкою для команди було вгадати де її поховав вбивця з підказкою на те, що там заховано сім скарбів Острозьких. І звичайно ми зрозуміли, що це та ж наукова бібліотека, звідки ми починали квест. І наші втомлені ніжки побігли до перемоги.

Як наслідок, наша команда посіла 2-ге місце і кожен учасник отримав по 5 балів, які може додати до якогось предмету. Усі команди виснажені, але задоволені пішли додому, щоб відпочити після цікавого початку Тижня права в Острозькій академії.