Важливе ОГОЛОШЕННЯ!

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Важливе ОГОЛОШЕННЯ!

Увага!!!Будьте обережні!!! Великий ризик відірватися від щоденних турбот і поринути в…….надзвичайно круті блоги про життя в Острозі та навчання в Острозькій академії від першокурсниці – правника Одарич Насті.

 Тричі привіт тому, хто сьогодні знайшов розділ «блоги першокурсників» на сайті університету, щоб почитати про що ж пишуть новачки в ОА і чи дійсно академія є такого популярною і класною як про неї говорять. Чому привіт тричі? Бо мені як початківцю дуже і дуже приємно, що саме ти зараз читаєш мій перший блог на вільну тему, в якому я ретельно обдумую кожне слово, аби тобі, дорогий госте, було дійсно цікаво.

     Не дарма я почала блог зі слова «увага». Де ще ти можеш побачити цей термін як не в оголошеннях, які в наш час є майже всюди. Тому сьогодні я буду розповідати саме про них.

Здавалося б, тема ну така собі, на трієчку.

Це якщо б я писала про оголошення, наприклад: «Продам терміново папугу Ара Макао, вміє розмовляти. Сил більше немає». А в Острозькій академії вони мають суттєві відмінності від тих, які ми зазвичай бачимо:

  1. Оголошення а ОА мені подобаються своїм дизайном (це не просто чорні букви на білому фоні). Використання різних шрифтів, цікавих та оригінальних форм заклику до участі в тому чи іншому заході – усе це робить сайт академії в мережі Instagram яскравим;
  2. Важливі події організатори викладають в електронному вигляді на сторінці Instagram (@ostrohacademy1576), чим спрощують життя сучасного студента у пошуку інформації, адже наразі спудеї найбільше використовують саме цю соціальну мережу.

     Щодо особливостей оголошень в університеті, то їх там реально багато. А це тому, що Острозька академія піклується про всебічний розвиток своїх студентів, допомагає реалізувати себе тому, хто цього хоче і таким чином влаштовує найрізноманітніші заходи, завдяки яким і з’являються ті класні оголошення. Серед тих, що я вже відвідала є такі: pizza & chill  для студентів – правників, legal english speaking club, музейний вечір в НАУОА. Так, поки список невеликий, але все ще попереду. Скажу одне: якщо ти креативна, емоційна, комунікабельна особистість, то в Острозькій академії ти точно знайдеш себе.

       А я з кожним новим днем відкриваю університет по-новому. Я рада, що обрала НАУОА.