To be honest, я скучила

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » To be honest, я скучила

Привіт, ти знаєш, я реально скучила?
Таке почуття мене переслідує вже дуже-дуже давно – ще з початку квітня, коли я зрозуміла, що в академію цього навчального року я вже не повернусь?


Карантин забрав практично все, що треба для життя: живе спілкування з друзями, прогулянки в парках коли цвіте безмежно красивий бузок?, посиденьки в кав’ярні з коханими людьми – і за цим усім я скучила?
Я шалено сумую за університетом?‍??Все-таки навчання реальне усім відрізняється від дистанційного. Я, звичайно, колись хотіла спробувати як це вчитися вдома, але тепер навіть за 1млн. доларів не погоджусь на цю авантюру? Я скучила за нашою “Чудопіччю” з її свіжовипеченими круасами. Пам’ятаю ті моменти, коли ще була в старому корпусі, і сиділа на парах, в той час як в кав’ярні пекли оті смачнюльки, і запах проникав у двері кожної аудиторії?Тоді навіть вчитися було смачно?


Я скучила за музикою???Острадіо – це любов? Вони створюють таку атмосферу, якої немає в жодному університеті, завдяки своїм пісням на перерві?Чесно кажучи, коли вмикається музика – танцює вся академія??Я скучила за скляними дверима на парах?Вони реально круті? Можна дивитись як хтось ходить по коридору і таким чином трішки відволіктися від навчання?
Я скучила за своїми чудиками – одногрупниками. Моя П-11 найкраща група??Там навчаються сильні, кумедні, веселі, добрі, працьовиті студенти?♥️
Я скучила за тим маленьким вуликом який називають гуртожитком?
Словом, я просто скучила?
P.S. А за чим скучила (скучив) ти?)