Списуєш? Перездавай!!!

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Списуєш? Перездавай!!!

Привіт? Швидко і дуже відчутно на мозок прийшла сесія? Вже у другий тиждень червня я піду на законний відпочинок і, чесно кажучи, я вже давно думками там. Але це думки, а є ж іще реальність, в якій я зараз живу. У реальності все по-іншому: пари, завдання, дедлайни, заліки, модулі, екзамени?найтяжче - попереду. І лиш одна думка про те, що скоро будуть канікули мене бадьорить і мотивує на працю?
Цього тижня у мене була дуже цікава лекція про один важливий академічний документ - Кодекс академічної доброчесності?
ЩО ЦЕ ТАКЕ? Це спеціальний перелік порушень як з боку студентів, так і викладачів. Дуже цікаво почитати за що спудей може бути покараний. Серед переліку можна знайти і списування, і плагіат, і хабарництво, і навіть ставлення, яке принижує людську гідність☝️
ЯКА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ? За кожне порушення Кодексу передбачені різні покарання. Наприклад, за списування - повторне проходження оцінювання, іншим словом перездача, за плагіат та академічне шахрайство - незадовільна оцінка.?
НАВІЩО ЦЕ ТРЕБА? Кодекс академічної доброчесності - це один із способів врегулювання навчальних конфліктів між студентами та викладачами, виховання чесності у спудеїв.?
Кожен із вас, навчаючись в Острозькій академії, може подати офіційну заяву на ім'я Голови комісії з питань освіти якщо став свідком порушення Кодексу академічної доброчесності або навіть його права були порушені кимось стороннім☝️
P.S. Давайте будемо чемними, щоб потім не мати проблем з всякими там Кодексами♥️

https://www.oa.edu.ua/publik_information/Academic_Integrity.pdf