Правники гуляють так, що гай шумить

Анастасія Одарич


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Правники гуляють так, що гай шумить

Хей, хей, хей, вітаю у моєму блозі. І сьогодні мова піде проооо……. те як відпочивають праники у своє законне свято: Тиждень права в Острозькій академії. Повірте, так відриватися на повну можемо тільки ми – студенти Інституту права імені Іоникія Малиновського????


В одному зі своїх блогів я вже трішки розповіла вам як у нас почався цей прекрасний тиждень, а саме з захоплюючого квесту. Далі було ще цікавіше.

У вівторок нас запросили на співанку, де ми під гітару співали все, що до душі. Емоції неможливо передати. Такі заходи згуртовують, допомагають познайомитися з новими людьми і поспівати у своє задоволення. Пісні вибирали такі, які б подобались усім. Це ще одна причина за що я люблю Острозьку академію? Усіх присутніх пригощали цукерочками, печивом та чаєм, і співанка була ще веселішою та цікавішою. Від себе дужеее дякую організаторам: ви- просто чудо?


А далі я завершила вівторок у компанії своїх любих одногрупників. Ми мали змогу весело посидіти у одному з відомих в Острозі кафе «Маестро». І одразу скажу вам, що туди варто сходити, бо готують дійсно смачно?. Втілення вже такої нашої давньої ідеї зібратися разом, так як і співанка, згуртувала нас. Цей день я провела на висоті.


В середу у нас був запланований концерт, на якому кожен курс жартував про ОА і це було так класно і невимушено, що сподобалось абсолютно всім. А далі – «Східна брама». Я вперше побувала на закритій вечірці, вперше в Острозькому клубі і вперше зі своїми правниками. Музика була доволі запальною, але вистачило мене не на довго. Втома дала про себе знати і зовсім скоро я пішла додому.

Наступні 2 дні я провела поруч з книгами, адже на все є свій час.

Мені дуже сподобався перший у моєму житті Тиждень права, організований в честь кожного правника. І те, яким він є в Острозькій академії не порівняти ні з яким іншим університетом. Пережиті мною емоції залишаться ще надовго у моїй пам’яті. Дякую усім організаторам і тим, хто розділив зі мною ці прекрасні моменти життя??.