Розваги під замком, або ж 5 дозвіль

Анастасія Квіткова (Посухова)


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Розваги під замком, або ж 5 дозвіль

Карантин відтепер став ще довшим і досі під питанням, коли він скінчиться. Щодо мене, то я, особисто, дуже щаслива. Ви можете погодитись, а можете відверто здивуватись. Проте зараз я вам розповім, чим саме я таким займаюсь, що залишаюсь така рада, незважаючи на всі біди, що відбуваються навколо.

  1. Сон. Немов у дитячому садочку, після занять у мене тиха година (та ще й не одна). Спати вдень стало для мене дуже приємним заняттям, бо тоді вночі я можу щось подивитись у повній темряві, створюючи атмосферу кінотеатру, якого мені так не вистачає. Крім того, вранці зазвичай я встаю рано (адже розкладу ми повністю притримуємось досі), тому це хороший спосіб відновити сили. Хоча буває, що потім до 5 ранку все ніяк всю енергію не вичерпаю.
  1. Вчителювання. Я не репетитор, не працюю за гроші, не викладаю у онлайн-школі чи дитсадку. Я допомагаю друзям-іноземцям. Так як я належу до певної церкви (хоч мене й важко назвати релігіозною особою), я допомагаю її місіонерам з інших країн вивчати російську мову. Тепер у мене ще й певний статус є, та й звертаються до мене часом на Ви і з піднятою рукою (хоча я й прошу такого не робити). Але, крім поліпшення власних навичок спілкування та ще й англійською мовою, я просто допомагаю прекрасним людям.
  2. Перегляд. Тут певно я вас не здивую, бо переглядаю я багато чого, починаючи з фільмів та серіалів, та закінчуючи смішними відео та новинами. Списки для перегляду ростуть у мене вже довгі роки, тому як же добре, що нарешті є час (ну хоча б його просто трохи більше стало) обрізати гілки цих чагарів з назв та покликань.
  3. На пам’ять. Це аж ніяк не пов’язано з моїм навчанням. То просто для душі))) Є пісні, які настільки западають душу, що ти просто не можеш не підспівувати. Часом на слух розібрати щось неабияка задача, тому і вивчити на слух загалом моожна, але перед іноземцями посоромитись згодом не хочеться. Тому я знаходжу слова, і тоді треную і вимову, і ритм, і свої недолугі співи. Проте потім можна дуже сильно здивувати людей своїм репом (так-так, і таким ми займаємось).
  1. Читання. Тут я вже точно нічого нового вам не сповіщу, однак справді читаю я зараз дещо більше, ніж це вдавалось у гуртожитку. А зважаючи на ситуацію, я розкошую, беручи до рук чималенькі книжки, а також експериментую з новими авторами (до речі, поки що лише приємно здивована!). Загалом, я просто насолоджуюсь можливістю жити серед книг, гортати їх, дихати ними та, звісно ж, читати.

Ось такі у мене розваги вдома. Не можу сказати, що це щось надзвичайне, проте це неабияке щастя знаходити задоволення у простеньких речах. Якщо вам вже обридло сидіти вдома, то спробуйте теж переглянути своє ставлення  до того, що ви робите. Або ж приготуйте нову страву, знайдіть нову музику, почніть вчити щось нове. Просто робіть щось НОВЕ!!! І тоді, вже зовсім інші фарби матиме ваш карантин.

Помітки на майбутнє:

Якщо у вас є певні питання чи вас цікавить якась конкретна тема, то завжди рада вас чути в своєму Instagram: _.flower_lover._