Блог 18. Найважливіша подія для абітурієнта (або як не вмерти під час ЗНО)

Анастасія Корнійчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 18. Найважливіша подія для абітурієнта (або як не вмерти під час ЗНО)

Хеееееей, хай сонечко гріє тобі душу, любий абітурієнте (обожнюю це слово). Хоча я добре знаю що зараз гріє тобі не зовсім душу, але голову то точно – ЗНО. А от це слово то я дууууже не любила, але це доля кожного 11-класника, тому, глибоко вдихни і заспокойся, всі ми через це проходили і не такий страшний чорт як його малюють. А щоб на душі тобі було спокійніше, хочу розповісти тобі про ЗНО те, що навряд чи тобі розкажуть вчителі у школі, і чого не пише Авраменко у своїх посібниках.

На що витратити останній день перед ЗНО? Глянь правді у вічі, ти не встигнеш вивчити все за останню ніч, краще виспись. Ок, вчи все до 5 ранку за декілька днів до ЗНО, але в останню ніч подаруй собі спокійну, без нервів і навчання ніч. Як і увесь день, не вчи нічого нового – передивися якусь супер стислу інформацію щоб закріпити все в пам’яті, або відео на YouTube (я вже говорила, що це найкращий вчитель?).

Головне — не хвилюйся. ЗНО — це не найголовніша і не найстрашніша подія в твоєму житті. Налаштуйся на роботу а не на страх і розгубленість. Не такий страшний чорт як його малюють)))).