Блог 17. Як бути коли ти втомився (або про прокрастинацію, вигорання і безсилля) Частина 2

Анастасія Корнійчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 17. Як бути коли ти втомився (або про прокрастинацію, вигорання і безсилля) Частина 2

Літній привіт тобі, мій любий читачу. ДУУУУЖЕ перепрошую що так довго не було блогів. Цей, наприклад мав вийти ще тижні 2 назад, алеее… Блоги першокурсників переїжджають на новий сайт і усю мою писанину потрібно було перенести на нього. І, як ти зрозумів з мого попереднього блогу, сили і час у мене були на мінімумі, тому надіюся ти не сердишся на мене, і оскільки це вже закінчення семестру (і моєї ролі як блогера-першокурсника), спробую зробити останній ривок))))

Добре було б опублікувати цей блог раніше, дистанційне навчання, якщо ще не закінчилося, то вже «доживає свої останні дні» (надіємось). Але моменти коли рутина поглинає нас з головою і часи коли потрібно працювати на одному місці дуже довго є не тільки під час карантину. І у мене є декілька порад (справді дієвих, все з власного карантинно-студентського досвіду) які допоможуть уникнути цього, та й для звичайного навчання згодяться)).