Блог 14. Де шукати натхнення (або про цікавий карантин)

Анастасія Корнійчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 14. Де шукати натхнення (або про цікавий карантин)

Христос Воскрес)) Весняний привіт тобі, мій любий читачу.??? Надіюся, що свято хоча б трохи розбавило твій карантин. В попередньому блозі я пообіцяла, що розповім, про «активну» сторону мого карантину, обіцяла – виконую (щоб ви не подумали що я там вже аж зовсім розлінилася?).

Чесно, то карантин став для мене тією 25 годиною, про яку всі так мріють. Якщо не враховувати збільшення дози відпочинку, який допоміг мені уникнути вже звичного весняного виснаження від авітамінозу, моя продуктивність не надто постраждала??. Насамперед, через наявність дистанційки, і все так само реальними (навіть в онлайн режимі) дедлайнами??‍♀️. А ще те, що не потрібно витрачати час на ранкові збори, макіяж, дорогу, вікна (це забирає не 10 хвилин, як здається), з’явилася додаткова хвилинка на читання, малювання та фільми. ????

Зарядка – бо стан пасивного пельменьчика не зовсім те, що треба??. Генеральне прибирання – класика. Чиста кімната, це чистість думок. Але не лукавитиму, Instagram – це те, що засмічує мої думки під час карантину з новою силою (все таки чи не єдине вікно у світ і для спілкування). А ще через таку ненапряжну домашню атмосферу мій мозок не може переварювати розважальні відео на Youtube без сенсу – йому потрібна інформація яка змушує хоч трохи працювати, і, в принципі, це стосується не тільки відео. Для того, щоб не вмерти від нудьги, є багато цікавих занять.???

Не хочу повторювати те, що ти вже напевне 1000 разів чув від інших, про читання книжок. Серіали та покращення іноземної, це ти і сам знаєш, але як щодо трохи оригінальніших та відчайдушніших ідей? Камон, карантин це не обмеження, а додаткова можливість.

Щось із цього я практикувала сама, а щось просто цікава ідея, або мої плани)))

• Любиш довго поспати на карантині, а як тобі ідея самому керувати ходом своїх сновидінь і спробувати пережити усвідомлений сон??? Кажуть щось цікаве))) На Youtube є безліч відео з методиками і порадами, які допоможуть тобі наприклад побувати на Балі в своєму сні (або в стінах рідної ОА?).

• Освоїти веб-дизайн чи фотошоп? Навчитися робити вечірній макіяж чи варити борщ? Сліпий метод друку і швидкочитання? Покращити риторику? Намалювати комікс чи навчитися робити мультики? Зайнятися блогерством чи вивчити назви всіх штатів США? Ніяких обмежень, друже, взагалі ніяких?. Знову ж таки – Youtube (як на мене, то це місце де можна навчитися всьому). Потрібна тільки мотивація і вийти з інстаграму (і то, якщо це не блогерство).

• Спорт. О ні, я не говоритиму про 10 хвилин зарядки, важливість активного відпочинку, і бла бла бла, це все ти знаєш. Але якщо спробувати розвивати свої «спорт-навички» в якомусь одному напрямку. Тобто навчитися сідати на шпагат, зайнятися йогою чи почати танцювати шатл?(Я наприклад виконую вправи для покращення постави?).

• Хочеш серйозний виклик? Як тобі ідея не покращити знання іноземну мову, а почати вивчати нову??? Серйозно, спробуй заговорити фактично з нуля на іспанській, або вивчи декілька фраз китайською (це не так легко як здається, але і не так страшно)

• Повернися до старих хобі. (Може-то і собі за фортепіано сісти?)

• Спочатку ми формуємо звички, а потім звички формують нас. Поки трохи більше вільного часу, спробуй «піддресирувати своє тіло». Ось і прийшов той понеділок з якого можна почати прокидатися раніше і читати на 20 сторінок більше.

• І на кінець – посміхайся більше і даруй позитив.?? Це так просто і так потрібно в такій складній ситуації, і протягом усього життя. Якщо тобі хтось казав, що добро повертається, будь щасливим, бо можливо це єдиний раз, коли тобі сказали щирісіньку правду.❤

P. S. Хочеш обговорити цю тему? ???Чи, можливо, якісь інші теми? Чи ти просто хочеш поговорити під час карантину і маєш поради, побажання, критику, чи нові ідеї для мого блогу. ???Мій іnstagram завжди відкритий, і я завжди рада новим знайомствам. Пиши сюди @nastia_korniychuk ???