Блог 12. Тут тебе полюблять(або чому РГМ це справді сім’я)

Анастасія Корнійчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 12. Тут тебе полюблять(або чому РГМ це справді сім’я)

Хееей,? теплий весняний привіт тобі, любий читачу(*сніг), надіюся що останні новини не зіпсували тобі настрою і не налякали тебе. Дозволь мені відійти від НАЙпопулярнішої теми останніх днів у цих блогах. Я вже мабуть сотню разів згадувала про те, що РГМ це круто??, РГМ – це сім’я, але в мене досі немає блогу, присвяченого суто моєму факультету ( про «Fresher`s debut» не рахується), отож, мушу це виправити.?

В найпершому своєму блозі я розповіла про свою делему щодо вступу і ось після 3 тижнів другого семестру я готова сказати ще раз, що не шкодую про свій вибір і я щаслива. ?

РГМ РГМом роблять не так пари чи викладачі (які просто прекрасні, чесно) а саме люди, які навчаються на цьому факультеті. Тут так тісно всі пов’язані одне з одним (10 гуртожиток чого вартий, люблю вас), попри те, що РГМ це окремий факультет, який, впринципі, не розділений на катедри. Я не можу уявити, що я могла б ніколи на зайти в 49 авдиторію і не зустрітися з людьми, які стали для мене такими рідними. Всі одне одного підтримують, адже всі розуміють, яке важливе взаєморозуміння і допомога один одному. ???Тут тебе полюблять, зрозуміють і підтримають. Якщо хтось коли-небудь тобі сказав що РГМ це сім’я – радій, бо ця людина тобі сказала правду.?

Хей, маєш якісь питання або пропозиції? Або просто хочеш поговорити? Я завжди рада новим знайомствам, мій Instagram @nastia_korniychuk???