Блог 11. Comeback на який ми очікували (або перший блог 2020)

Анастасія Корнійчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог 11. Comeback на який ми очікували (або перший блог 2020)

Хееееей, привіт, сумували? Я дуже. За всіма: за викладачами, за вже такими рідними стінами академії, за однокурсниками, і, звичайно за вами. Коли всі зимові свята відсвятковані, всі колядки доспівані, а про Олів’є і мандаринки навіть ніхто і не згадує, починається другий семестр.

В повітрі вже пахне весною, а я, відпочивша, виспана, повна сил та натхнення, іду в понеділок на першу пару. Запах кави біля улюбленого академічного кафе, світлі і дуже тісні 50ті аудиторії, качечки в парку і світлі привітні люди –  зустріч після таких ДУЖЕ довгих канікул ДУЖЕ схожа на зустріч 1 вересня (і чого б це?). Хоча, після недоспаних ночей перед екзаменами та модулями, після гори конспектів, дедлайнів, які горять яскравіше сонця, хвилювання до кінчиків пальців, вони були необхідні, як ковток свіжого повітря. Але все ж – я сумувала, я зрозуміла, що мені цього не вистачає, і я готова до нових випробувань.

Семестр почався з легкої руки, і гарного настрою. Всі предмети прямо стосуються мови , і єдиний новий предмет який у нас появився – це друга іноземна мова (у мене це німецька), отож я може з головою поринути в вивчення тільки foreign languages.

Хей, маєш якісь питання або пропозиції? Або просто хочеш поговорити? Я завжди рада новим знайомствам, мій Instagram @nastia_korniychuk